Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Τhrough The Looking Glass - You're Lost Little Girl














H Siouxsie , πάντα θαύμαζε τον Jim.
Tα ποιήματά του, τον τρόπο που απήγγειλε, τον ιδιαίτερο τρόπο που τραγουδούσε και προφανώς το στυλ με το οποίο τοποθετούσε σώμα και ψυχή, πάνω στη σκηνή.
Αυτός ΗΤΑΝ η σκηνή και είναι σίγουρο όσο και η χρεοκοπία της Ελλάδας, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ξανά άλλος Morrison, ή έστω κάποιος που να του μοιάζει.
Η Siouxsie είχε πει κάποτε για το "Hello I Love You" , το οποίο επίσης έχει διασκευάσει live, ότι θα ήταν ίσως καλύτερα ο τίτλος του τραγουδιού να ήταν "Goodbye I Love You", θέλοντας να τονίσει προφανώς , ότι μπορείς να εξακολουθήσεις ν'αγαπάς κάποιον όχι μόνο όταν είσαι μαζί του, αλλά και όταν τον αποχαιρετάς για πάντα .
Για τη διασκευή στο "You're Lost Little Girl", έχω να πω ότι σίγουρα συγκαταλλέγεται ανάμεσα στις πιο αληθινά ποιοτικές , που έχουν γίνει σε τραγούδια του καλύτερου ίσως αμερικάνικου συγκροτήματος όλων των εποχών.
Φυσικά και δεν φτάνει με τίποτα το πρωτότυπο, αλλά σπάει ευχάριστα τη μελαγχολία μ'έναν περίεργο , σχεδόν εορταστικό χαρακτήρα , που μόνο παράταιρος δεν ακούγεται και δένει απόλυτα με τις πιο όμορφες αοριστολογίες που έχουν μελοποιηθεί ποτέ.

Cover Version Rate : 6/10



Δεν υπάρχουν σχόλια: