Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Τhings Fall Apart - C H R I S T I N A







Εκτός απ'τους Kid Creole & The Coconuts και φυσικά τους πολυπράγμονες αδερφούς WAS , που "τω καιρό εκείνο" [βλέπε late 70's - early 80's] έχωναν την μύτη τους σε ό,τι πιο avant-garde κυκλοφορούσε στην πιάτσα , ή καλύτερα για να ακριβολογούμε , το γεννούσαν , υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να παθιαστεί κάποιος με την συγκεκριμένη συλλογή.
Ένας απ'αυτούς τους λόγους , είναι τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που σου δημιουργούνται, ακούγοντας περσόνες σαν την κυρία της φωτογραφίας , να βρίσκονται σε μια φάση , "την βγάζω δεν την βγάζω" , "με νοιάζει , δεν με νοιάζει" , τραγουδώντας σαν μια Νew Wave εκδοχή της Laurie Anderson , το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι EVER , αναγκάζοντας ακόμα και την δισκοίλια σε κοπλιμέντα , Siouxsie , να της βγάλει το καπέλο .
Η Christina , δεν ήταν απλώς μια τύπισσα που στις αρχές της δεκαετίας του '80 , είπε κάποια τραγουδάκια , πουλώντας τρέλα .
Ήταν η προσωποποίηση του γοητευτικού αλλοπρόσαλλου .
Ένα κορίτσι , που μπορεί να περάσει μισή ώρα στον καθρέφτη του μπουντουάρ της , μόνο και μόνο για να πάει στο τέλος, και να ταϊσει την γάτα της .
Δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο.
Εξάλλου , ένα εξασκημένο αυτί , μπορεί να καταλάβει πολλά , μόνο και μόνο , ακούγοντας την , να απαγέλλει ατάραχη , στα όρια της νευρικής αναισθησίας , "...good morning midnight...it's XXMAS .."
Πιο κάτω , στο απλησίαστα όμορφο , "Things Fall Apart" , σε συνεργασία με τον Shaaaake your Heaaad -Master- Don Was , o οποίος κάνει και την παραγωγή.[σιγά μην την άφηνε ! !]
Τί μαθαίνει κανείς στα γεράματα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: