Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Fuck the flame ! ! ! !

Ολυμπιακοί αγώνες...μμμ...Μάλιστα...
Ολυμπιακή φλόγα....μμμμ.....Μάλιστα...
Μετάλια , δόξα , σημαίες , βάθρα,ύμνοι, διαφημίσεις , δημοσιογράφοι, πολυεθνικές ,νταβατζήδες, marketing, ενέσεις, κακοήθεις όγκοι, πολιτικά παιχνίδια ,απληστία , μεγαλομανία ,μαριονέτες, τσιράκια , γενικοί γραμματείς και φαρισαίοι, άκυρες εκινήσεις , τελετή έναρξης , χαζοχαρούμενες παρελάσεις.
Τελετή λήξης ! Τέλος ! Τέλος !!!
Όλο αυτό το κακόγουστο kitsch party , που δήθεν ενώνει τους λαούς και αδελφώνει τα έθνη θα πρέπει κάποτε να τελειώνει....
Για ποιο Ολυμπιακό ιδεώδες αλήθεια μιλάμε ??? Μήπως θα ήταν καλύτερα να αναφερόμαστε στα ιδανικά της Αddidas της Νike και στο πόσο καλούς χημικούς επιστήμονες διαθέτουν τα ιατρικά team των εθνικών ομάδων ???
Το συγκεκριμένο παραμύθι θα πρέπει κάποτε να τελειώνει, και γρήγορα μάλιστα , αφού πλέον η διοργάνωση των συγκεκριμένων αγώνων αποσκοπεί μόνο ,στο να γίνουν πλουσιότεροι μερικοί αετονύχιδες εργολάβοι , και να αυξήσουν τα έσοδά τους οι εταιρείες αθλητικών ειδών .....Αυτό και τίποτ'άλλο.....
Ο κόσμος θα πρέπει να μποϊκοτάρει παγκοσμίως τους Ολυμπιακούς αγώνες , οπουδήποτε κι αν αυτοί διεξάγονται , προβάλλοντας έτσι έστω μια μικρή αντίσταση στον αδυσώπητο οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης , και της ισωπέδωσης της ανθρώπινης αξίας ! ! !
Κανένας να μην πατάει το πόδι του σε στάδια , κανένας να μην παρακολουθεί τους αγώνες απ'την τηλεόραση , και όλοι να αδιαφορούν πλήρως για τα νέα πιθανά παγκόσμια ρεκόρ που γίνονται .....'Ετσι κι αλλιώς αυτοί που τα κάνουν δεν είναι άνθρωποι.....
Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα ο αθλητισμός να ξαναβρεί τον πραγματικό του ρόλο ...Να υπηρετεί τον άνθρωπο , να τον εξευγενίζει , όπως το θέατρο η μουσική και οι λοιπές τέχνες , κι όχι να τον κάνει να νιώθει σαν φυγάς , σαν ένοχος κατατρεγμένος που φοβάται ακόμα και να κατουρήσει ελεύθερα ....Ο ρόλος του αθλητισμού ,είναι εκτός των άλλων να χαρίζει σωματική υγεία κι ευεξία κι ΟΧΙ καρκίνο ! ! !
Αν αυτό είναι το Ολυμπιακό ιδεώδες , καλύτερα να μείνει για πάντα στους Κινέζους , και να μην σώσει να μας ξανάρθει πίσω ΠΟΤΕ, έτσι που το καταντήσανε κάποιοι ! ! !Ας τους το δώσουμε franchise ρε παιδί μου στο φινάλε μαζί με τα δικαιώματα για κάποια απ'τα στεροειδή τρίτης γενιάς , για να μην κατηγορηθούμε και για ασέβεια !!!
Το άγχος μη σβήσει η φλόγα μας μάρανε ....Σβήστη την πουτάνα μια κι έξω να τελειώνουμε... επιτέλους ! ! !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν τα ελεγές αυτά μούργο, όταν γίνονταν οι ολυμπιακοί στήν Ελλάδα ; Είχε τουρίστριες και ήταν καλά έ ;