Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

No 15 WORST ..SCORPIONS - HUMANITY HOUR 1


Εντάξει ....δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το οποίο να χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση , στην προκειμένη περίπτωση.....Ούτε κάτι το παράξενο που να μην καταλαβαίνουμε ....
Στην Ελλαδίτσα , όπου η σάτυρα είναι πλέον συνυφασμένη με τον Λαζόπουλο , ο Χατζηγιάννης με το έντεχνο , και ο Τερζής με το Λαϊκό , στην Ελλαδίτσα των μουσικών βραβείων MAD , και της χλιδής του "Αρείων" ,του Ντέρτι FM και της Λάμψης Radio, στην Ελλαδίτσα που το χιούμορ είναι ταυτόσημο του "παρά πέντε" και της "Μαρίας της άσχημης" , στην Ελλαδίτσα που δεν νοείται ρεβεγιόν New year's Eve , χωρίς ρεμπετοσκυλάδικο , είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ το ροκ να είναι ENA KAI TO AYTO , με την group-άρα που έχει γεμίσει ήδη δύο φορές το Καραϊσκακη , και θα συνεχίσει να την γεμίζει...ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! [...και οι headliners του Glastonbury ....στο Gagarin...και πολύ τους είναι !!!]
Επειδή όμως εγώ είμαι από την φύση μου ανώμαλο και αντιδραστικό στοιχείο , ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ , τους βάζω στην λίστα με τα WORST, [και διαφήμιση...τους κάνω..], αγνοώντας την ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ , στο Rock , και τα δάκρυα που έχουν χύσει [...πάλι καλά ..που "χύνουν " και κάτι ...έστω κι από τα μάτια ..] χιλιάδες καψουρόκαβλες , λιώνωντας στο πικ-απ τραγούδια που ο Ν. Μαστοράκης προλογίζει ...κάνα μισάωρο στην μετά-ΚΕΒΟΠ ραδιοφωνική του καριέρα ....still loving you ...ou ououououou!!!

6 σχόλια:

Stratos Bacalis είπε...

Α έπρεπε να είναι ακόμα πιο ψηλά...

Depecher είπε...

To ξέρω ...sandman....Στο Νο 1 θα έπρεπε να ήταν ...απλά αποφάσισα ν'ασχοληθώ σήμερα μαζί τους για να τελειώνουμε ....

gone4sure είπε...

Τώρα το ότι έβαλες τους Scorpions στα "worst" είναι statement!
Χε χε
Γέλασα my friend!
:-)

Stratos Bacalis είπε...

Χα! Σωστός..

Λοιπόν, όπως είπα και στους άλλους, Σάββατο βράδυ Νίξον..δες στο μπλογκ μου για λεπτομέρειες..

Depecher είπε...

Είστε κακοί ....ΚΑΚΟΙ , ΚΑΚΟΙ ...[το λέω με φωνή ...Σωτήρη Μουστάκα ...στον "Παρθενοκυνηγό"]...Και ειδικά εσύ gone4sure....Σπάτε πλάκα με ένα συγκρότημα που έχει κάνει πολλές Greek πατσαβούρες [με περιφέρεια μέσης που καλύπτεται με αλεξίπτωτο....λοκατζή..]να καταβρέξουν πολλάκις τα xxxL βρακάκια τους....Ντροπή σας !!!!! Επειδή εσάς δεν σας αγγίζουν τα συγκεκριμένα τραγούδια , δεν σημαίνει ότι έχετε και το δικαίωμα να γελάτε μ'αυτά !!!!
Όσο για σένα gone4sure , έχω πολλά ράματα για την γούνα σου , και ξέρω από τώρα ποιο θα είναι το No 1 στα WORST σου...
Μην ξεχάσεις απόψε το επτάϊντσο ....Σ"ΕΦΑΓΑ !!!!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡ είπε...

Αφερφέ,
εξαιρετικά αφιερωμένο στους φαν τον SCORPIONS.
Υποκουλτούρα του κερατά,
δείπνο με ξερατά απο σουβλάκι του κάβουρα.Ουστ

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου
Ιδανικός σύντροφος: ΤΑΥΡΟΣ
Ταιριάζει με: ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΙΧΘΥΕΣ ΚΡΙΟΣ
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2007 - Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2007
ΓΕΝΙΚΑ Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με πολύ κέφι και όρεξη για να μπορέσεις να κατακτήσεις όλο τον κόσμο. Ιντριγκες και κουτσομπολιά μην νομίζεις ότι θα λείψουν αλλά ξέρεις πολύ καλά και τα βάζεις στην θέση που τους αρμόζει. Στα μέσα της εβδομάδας πρόσεξε τα νεύρα σου για να μην τσακωθείς με άτομα του σπιτιού σου. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Στην δουλειά σου από την Δευτέρα θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Στρώσε χαλιά ντύσου καλά και περίμενε την Αφροδίτη που στις 6 θα κάνει την επίσκεψη της στο ζώδιο σου. Σε περιμένουν καταστάσεις απείρου κάλους. Η γοητεία σου θα καταπλήξει όσο για τον ερωτισμό σου δεν το συζητάω θα κάνει το ταίρι σου να πετάει στα σύννεφα. Και τώρα πια η μοναξιά τέλος άντε και εσύ να βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και πολύ καιρό. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν παρόλο που οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές από αυτές όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά νομικά και ακίνητης περιουσίας θέματα. Ειδικότερα: Στις 3: Αποφύγετε σήμερα να πάρετε ρίσκα στον επαγγελματικό τομέα γιατί θα γίνουν λάθος πράγματα που στο μέλλον δεν θα μπορείτε να τα διορθώσετε. Στις 4: Θα προβληματιστείτε αρκετά στον χώρο της εργασίας σας. Δείτε με πολύ σοβαρότητα μερικές συνεργασίες. Στις 5: Συνεχίστε με τους ρυθμούς που έχετε τώρα στον επαγγελματικό τομέα και θα δείτε ότι τα έσοδα σας θα αυξηθούν. Στις 6: Θα έχετε επαγγελματικές εξελίξεις που σας καλούν να δείξετε τις δυνατότητες σας και να φτάσετε στην επιτυχία. Στις 7: Η εξυπνάδα που έχετε και η διορατικότητα θα σας προφυλάξουν από παγίδες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα. Στις 8: Κάποια αισθηματικά προβλήματα που έχετε μπορείτε να τα λύσετε με την συζήτηση που θα κάνετε με τον σύντροφό σας. Στις 9: Βρίσκεστε στην πιο καλή περίοδο για να χαρείτε τον έρωτα με τον σύντροφό σας χωρίς ιδιοτέλειες υποκρισίες και εγωισμούς.